FÖRETAGETKONTAKTPRODUKTERMÄSSORLEVERANTÖRERHEM

Beställ mer information
Kryssa i de produkter Du är intresserad av, fyll sedan i namn och adress och klicka på beställ. Informationen kommer med posten inom ett par dagar.


Nytta & Nöje

TechPoint Systemteknik AB

TechPoint Systemteknik AB grundades 2000 och är ett systerföretag till Johan Nordström Verktygsmaskiner AB. Huvudkontor ligger i Sollentuna och lager i Vallentuna, båda belägna norr om Stockholm. Lokala försäljningskontor finns i Linköping och Uppsala.

Vår kärnverksamhet inriktas på att vara systemleverantör av skärande och hållande verktyg samt verkstads- och lagerutrustning till svensk industri men sträcker sig även till kunder inom andra segment där högsta kvalité premieras.

Målsättningen är att erbjuda den bästa totallösningen vilket möjliggörs dels genom samarbete med noggrant utvalda leverantörer med kända varumärken dels genom teknisk support för optimering av bearbetningsprocessen. Våra erfarna produktspecialister och servicetekniker borgar för kundens trygghet före, under och efter investeringen.

TechPoint lagerhåller ca.10.000 olika typer av verktyg i form av gängtappar, pinnfräsar, pipborrar, heningsbrynen, ursvarvningsverktyg samt vändskär. Även hydraul- och krympchuckar samt verkstadsinredning för förvaring och arbetsplatser finns för omgående leverans.