Om oss

Techpoint har har ett mål

Att ge högsta kvalitet
till svensk industri

TechPoint Systemteknik AB grundades 2000 och är ett dotterbolag till Johan Nordström Verktygsmaskiner AB. Huvudkontoret ligger i Sollentuna och lager i Vallentuna, båda belägna norr om Stockholm. Lokala försäljningskontor finns i Göteborg, Skövde, Landskrona och Uppsala.

Vår kärnverksamhet inriktas på att vara systemleverantör av skärande och hållande verktyg samt verkstads- och lagerutrustning till svensk industri men sträcker sig även till kunder inom andra segment där högsta kvalitet premieras.

Målsättningen är att erbjuda den bästa totallösningen vilket möjliggörs dels genom samarbete med noggrant utvalda leverantörer med kända varumärken dels genom teknisk support för optimering av bearbetningsprocessen. Våra erfarna produktspecialister och servicetekniker borgar för kundens trygghet före, under och efter investeringen.

TechPoint lagerhåller ca.10.000 olika typer av verktyg i form av gängtappar, pinnfräsar, pipborrar, heningsbrynen, ursvarvningsverktyg samt vändskär. Även hydraul- och krympchuckar samt verkstadsinredning för förvaring och arbetsplatser finns för omgående leverans.